ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ  -  JAZZ  -  ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ  -   ΜΟΝΤΕΡΝΑ   -   ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ  ΜΟΥΣΙΚΗ   ΨΑΛΤΙΚΗ   ΤΕΧΝΗ  -  ΑΝΩΤΕΡΑ  ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ   -   ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ  ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ  

 

Στο ΑΘΗΝΑΪΚΟ  ΩΔΕΙΟ  δε σπουδάζεις απλά Τέχνη...

             ...ζεις την Τέχνη !

 

   Κοντά μας μπορείτε να διδαχτείτε οργανική,  φωνητική  ή  θεωρητική μουσική, όλων των στυλ (Κλασσική, Jazz, Μοντέρνα, Παραδοσιακή ) και όλων των οργάνων και να αποκτήσετε τις γνώσεις και τα εφόδια  που θέλετε για την προσωπική σας ευχαρίστηση ή για επαγγελματική καριέρα και σταδιοδρομία. Η διδασκαλία της Μουσικής είναι ευχάριστη και δημιουργεί ψυχική ανάταση και ευεξία.

 

     Η μουσική δεν έχει ηλικία. Κάθε ηλικία και κάθε άνθρωπος μπορεί να διδαχθεί. Όλα τα μαθήματα των οργάνων είναι ατομικά (ιδιαίτερα) ενώ τα ομαδικά θεωρητικά μαθήματα είναι διαχωρισμένα σε τμήματα παίδων και ενηλίκων. Λειτουργούν επίσης ειδικά προπαρασκευαστικά τμήματα μουσικής προπαιδείας για παιδιά 3-6 ετών.

 

   Ταχύρρυθμα τμήματα για επαγγελματίες, τελειόφοιτους ή απόφοιτους ωδείων ή μουσικών σχολείων και πανεπιστημίων, ενήλικες ή ταλαντούχους αρχάριους. Τα ταχύρρυθμα τμήματα μπορούν να προσφέρουν στους σπουδαστές μας την ευελιξία της ταχύτητας ως προς την υλοποίηση των στόχων τους. 

 

   Τμήματα προετοιμασίας για Ελληνικά (ΤΕΙ, ΑΕΙ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ) και ξένα μουσικά Πανεπιστήμια.  Με μέθοδο, βαθιά γνώση και αγάπη για την Μουσική, οι υποψήφιοι οδηγούνται με ασφάλεια στο προορισμό τους.

 

    Προπτυχιακά και Μεταπτυχιακά προγράμματα Βρετανικών πανεπιστημίων. Μεθοδικές σπουδές που οδηγούν σε αναγνωρισμένες εξετάσεις και τίτλους από το Q.C.A. (Qualifications and Curriculum Authority), ενός οργανισμού που λειτουργεί ως επίσημη κρατική σφραγίδα έγκρισης όλων των εξεταστικών συστημάτων.

 

   

  Καλλιτεχνικά Εργαστήρια για παιδιά, εφήβους και ενήλικες, σε συνεργασία με την ΜΚΟ ΑΘΗΝΆ, για να γνωρίσουμε να αγαπήσουμε και να ασχοληθούμε όλοι με τις καλές τέχνες. Θέατρο, Ζωγραφική, Κατασκευές, Χειροτεχνία, Dance therapy, Οργανοποιία.

 

Σεμινάρια παιδαγωγικής μουσικής, μουσικής τεχνολογίας, Jazz, αυτοσχεδιασμού, μοντέρνας σύνθεσης, ηλεκτρονικής γραφής κ.α. βασισμένα στις ανάγκες του σύγχρονου εκπαιδευτικού αλλά και φοιτητή με αναζητήσεις και απαιτήσεις από τη σπουδή του στη μουσική. Διακεκριμένοι επώνυμοι καθηγητές, εισηγούνται τα πιο "καυτά" θέματα που απασχολούν τον σύγχρονο μουσικό όπως : το τράκ και η διαχείριση του άγχους, τεχνική Αλεξάντερ, παιδαγωγική διδασκαλεία, τεχνική, γρήγορη ανάπτυξη δεξιοτήτων, παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες κ.α. Στα σεμινάρια ομαδοποιούνται οι συμμετέχοντες ανάλογα με ηλικία, γνώσεις και στόχους, σε διαφορετικά τμήματα. Τμήματα δημιουργούνται και διαλέξεις διεξάγονται καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου. 

 

         


 ΑΘΗΝΑΪΚΟ ΩΔΕΙΟ   Αγ. Σοφίας 96  & Μυκάλης, 171 23 Νέα Σμύρνη Τηλ.:  210 933 1244