ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ  -  JAZZ  -  ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ  -   ΜΟΝΤΕΡΝΑ   -   ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ  ΜΟΥΣΙΚΗ   ΨΑΛΤΙΚΗ   ΤΕΧΝΗ  -  ΑΝΩΤΕΡΑ  ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ   -   ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ  ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ  

 

Στο ΑΘΗΝΑΪΚΟ  ΩΔΕΙΟ  δε σπουδάζεις απλά Τέχνη...

             ...ζεις την Τέχνη !

 

  Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013 

Αίθουσα φιλολογικού συλλόγου "Παρνασσός" (πλατεία Καρύτση 8, Αθήνα)

Ευχαριστούμε όλους εσάς που μας τιμήσατε με τη παρουσία σας, σε αυτή την πολύ όμορφη βραδιά. Ήταν μεγάλη τιμή μας, να παρουσιαστούμε στην ιστορική αίθουσα του φιλολογικού συλλόγου «Παρνασσός», στην αίθουσα που από το 1865 έχει φιλοξενήσει εξέχουσες προσωπικότητες της διανόησης και της τέχνης από όλο τον κόσμο.

Ευχαριστούμε για την τιμή που μας έκαναν με τη παρουσία τους, τον συνθέτη και μαέστρο Θεόδωρο Αντωνίου  που προλόγισε και την παράσταση, τον μαέστρο και σολίστ Μίλτο Λογιάδη, τον συνθέτη και σολίστ Χρίστο Ζερμπίνο, τους συνθέτες Ελένη Σκάρκου και Νίκο Παναγιωτάκη, τους εκλεκτούς καθηγητές και σολίστ, τους συμμετέχοντες φοιτητές και σολίστ του Αθηναϊκού Ωδείου.

Θερμά ευχαριστούμε τους ηθοποιούς του εθνικού θεάτρου Τσιτσάκη Χάρη και Τσέλιο Δημήτρη που δραματοποίησαν με τις φωνές τους τόσο αισθαντικά την παράσταση.

Ευχαριστούμε τους αξιότιμους εκπροσώπους του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, πολιτιστικών οργανισμών και φορέων.

Θερμά συγχαρητήρια στους βραβευθέντες και υπότροφους σπουδαστές, τους γονείς και τους καθηγητές αυτών.

Έως την επόμενη παράστασή μας που με χαρά θα περιμένουμε να σας δούμε, ευχόμαστε η Τέχνη να οδηγεί τα βήματα και τις ψυχές μας από το καλό στο κάλλιστο.

 

Γιάννης Αλυγιζάκης

Γενικός Διευθυντής Αθηναϊκού Ωδείου      

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

         


 ΑΘΗΝΑΪΚΟ ΩΔΕΙΟ   Αγ. Σοφίας 96  & Μυκάλης, 171 23 Νέα Σμύρνη Τηλ.:  210 933 1244