ΑΘΗΝΑΪΚΟ ΩΔΕΙΟ

Εδώ παράγουμε πολιτισμό !

   Σεμινάρια - Seminars - Σεμινάρια - Seminars - Σεμινάρια - Seminars - Σεμινάρια - Seminars - Σεμινάρια - Seminars - Σεμινάρια - Seminars - Σεμινάρια - Seminars - Σεμινάρια - Seminars - Σεμινάρια - Seminars  

 

 

 O στόχος των Σεμιναρίων είναι, σε όσο το δυνατό λιγότερο χρόνο να έχω όσο το δυνατό πιο πολλά οφέλη.

 

 

       Γιατί ;  Γιατί ο διαθέσιμος χρόνος σήμερα είναι ολοένα και λιγότερος ενώ οι υποχρεώσεις μας ολοένα και περισσότερες. Παρ' όλα αυτά κανένας δε θέλει να μένει στάσιμος ή στατικός σε σχέση με τη δουλειά του ή τις σπουδές του, κανένας δεν απορρίπτει την εξελικτική διαδικασία και την ανάγκη της αυτοβελτίωσης, κανένας δε θέλει να μένει "έξω" από τα πράγματα.

 

      

 

       Σχεδιάζουμε και παρουσιάσουμε τα σημαντικότερα θέματα που απασχολούν παιδαγωγούς και μουσικοπαιδαγωγούς, σε ευέλικτα σεμινάρια προσιτά σε όλους.

 

 

 

    Σεμινάρια παιδαγωγικής μουσικής, μουσικής τεχνολογίας, Jazz, αυτοσχεδιασμού, μοντέρνας σύνθεσης, ηλεκτρονικής γραφής κ.α. βασισμένα στις ανάγκες του σύγχρονου εκπαιδευτικού αλλά και φοιτητή με αναζητήσεις και απαιτήσεις από τη σπουδή του στη μουσική. Διακεκριμένοι επώνυμοι καθηγητές, εισηγούνται τα πιο "καυτά" θέματα που απασχολούν τον σύγχρονο μουσικό όπως : το τράκ και η διαχείριση του άγχους, τεχνική Αλεξάντερ, παιδαγωγική διδασκαλεία, τεχνική, αυτοσχεδιασμός, γρήγορη ανάπτυξη δεξιοτήτων, παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες κ.α. Στα σεμινάρια ομαδοποιούνται οι συμμετέχοντες ανάλογα με ηλικία, γνώσεις και στόχους, σε διαφορετικά τμήματα. Τμήματα δημιουργούνται και διαλέξεις διεξάγονται καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου. 

 

 

         

 Περισσότερες πληροφορίες στη γραμματεία του ωδείου :

                                      210 933 1244 (16.00-21.00)

   

 

 

 

 

 

 

 


 ΑΘΗΝΑΪΚΟ ΩΔΕΙΟ   Αγ. Σοφίας 96  & Μυκάλης, 171 23 Νέα Σμύρνη Τηλ.:  210 933 1244