Ανώτερες σπουδές μουσικής ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ - ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΙ τίτλοι σπουδών -   London College of Music   -   University of West London  -    Registry of Guitar Tutors   R.G.T.  

 

Σπουδάζεις στο ΑΘΗΝΑΪΚΟ ΩΔΕΙΟ, παίρνεις τίτλο από τη Μ. Βρετανία.    

                                                              

 

Το ΑΘΗΝΑΪΚΟ ΩΔΕΙΟ προσφέρει επίσημα το εκπαιδευτικό - εξεταστικό πρόγραμμα καθώς και τους τίτλους σπουδών του London College of Music.

 

 

Το London College of Music (LCM) ιδρύθηκε το 1887 με σαφή κατεύθυνση προς την μουσική εκπαίδευση. Ενσωματώνεται στα δημόσια εκπαιδευτικά ιδρύματα της Αγγλίας το 1939 ενώ από το 1991 αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα του Thames Valley University. Το 2011 μετονομάζεται σε  University of West London

Οι μαθητές μας, έχουν την δυνατότητα μέσω εξετάσεων που θα διοργανώνονται στο ωδείο μας, να κατοχυρώσουν τις γνώσεις τους σ’ όλες τις βαθμίδες της μουσικής εκπαίδευσης μ’ ένα Πανεπιστημιακό τίτλο.

 

Η πιστοποίηση δίνεται μέσω του QCA (Qualifications and Curriculum Authority), ενός οργανισμού που λειτουργεί ως επίσημη κρατική σφραγίδα έγκρισης όλων των εξεταστικών συστημάτων. Tα αποτελέσματα των εξετάσεων συμπεριλαμβάνονται στο NQF (National Qualifications Framework), που σημαίνει πως υποψήφιοι σπουδαστές στα Βρετανικά Πανεπιστήμια, μπορούν να πάρουν επιπλέον βαθμούς για την εισαγωγή τους σ’ αυτά μέσω του συστήματος UCAS.

 

Η επιτροπή αποτελείται από Βρετανούς Καθηγητές και τα πτυχία που χορηγούνται εκδίδονται και υπογράφονται από το University of West London

 

Εξετάσεις διοργανώνονται σε όλο το φάσμα της μουσικής εκπαίδευσης : πιάνο, κλασσική κιθάρα, όργανα ορχήστρας, τραγούδι κλασσικό και σύγχρονο, θεωρητικά, σύνθεση και διεύθυνση, κλασσικά κρουστά - drums, επίσης jazz και αυτοσχεδιασμός σε όλα τα όργανα.

Οι εξετάσεις στο τμήμα της μοντέρνας κιθάρας διοργανώνονται με την συνεργασία του Registry of Guitar Tutors (RGT) ανάμεσα στα μέλη του οποίου είναι διάσημοι μουσικοί (sir Paul McCartney, David Gilmour, Carlos Bonnel, R. Gallagher κ.α.)

 


 ΑΘΗΝΑΪΚΟ ΩΔΕΙΟ   Αγ. Σοφίας 96  & Μυκάλης, 171 23 Νέα Σμύρνη Τηλ.:  210 933 1244