Ανώτερες σπουδές μουσικής ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ - ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΙ τίτλοι σπουδών -   London College of Music   -   University of West London   -    Registry of Guitar Tutors   R.G.T.  

 

Καλώς ήλθατε ...                                        

      Η θεά Αθηνά, συνδέθηκε με τις καλές τέχνες και ιδιαίτερα με τη μουσική. Η μουσική αποτελούσε για τους αρχαίους  Έλληνες το απαραίτητο στοιχείο κάθε πνευματικής,  καλλιτεχνικής  και  κοινωνικής  δραστηριότητας και θεωρείτο  άριστο μέσο για την ανατροφή των νέων διότι διαμόρφωνε τον χαρακτήρα τους, γι' αυτό και αποτελούσε τμήμα της βασικής τους εκπαίδευσης.   

           Σήμερα, η σπουδή της μουσικής δεν αποτελεί μόνο εξαίρετο ηθικοπλαστικό μέσο, αλλά και την καλύτερη μορφή εκτόνωσης από το άγχος των έντονων ρυθμών της εποχής μας που βιώνουν νέοι και ενήλικες. Παράλληλα δε, αποτελεί για τους σπουδαστές μία δημιουργική και προσοδοφόρα επαγγελματική επιλογή.

          Στο ΑΘΗΝΑΪΚΟ ΩΔΕΙΟ μπορείτε να παρακολουθήσετε μαθήματα μουσικής για προσωπική ευχαρίστηση και πνευματική ευεξία, ή να ενταχτείτε στα επαγγελματικά τμήματα και να αποκτήσετε Πτυχία και Διπλώματα   ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΑ  από το κράτος και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

     Tο ΑΘΗΝΑΪΚΟ ΩΔΕΙΟ προσφέρει επίσημα το εκπαιδευτικό και εξεταστικό πρόγραμμα καθώς επίσης και τους τίτλους σπουδών του London College of Music.

                                                                                

Στο ΑΘΗΝΑΪΚΟ ΩΔΕΙΟ οι σπουδές σας θα  πάρουν άλλη αξία, πλάι σε έμπειρους διακεκριμένους καλλιτέχνες καθηγητές που ξέρουν να σας οδηγούν γρήγορα και με επιτυχία στους στόχους σας.

       

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη :

Το ΑΘΗΝΑΪΚΟ ΩΔΕΙΟ, αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνίας που δραστηριοποιείται, συμμετέχει  και σχεδιάζει δράσεις για το περιβάλλον, τα παιδιά και τον άνθρωπο.

Το ΑΘΗΝΑΪΚΟ ΩΔΕΙΟ είναι :

-υποστηρικτής της W.W.F. Ελλάς,

-συμμετέχει ενεργά στην ανακύκλωση,

-έχει πρόγραμμα εξοικονόμησης ενέργειας,

-έχει βραβευτεί για τη δράση του  από το σύλλογο "Το Χαμόγελο του Παιδιού".  

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Για τη μηχανοργάνωση μας εμπιστευόμαστε τη " Δυναμική "

 


 ΑΘΗΝΑΪΚΟ ΩΔΕΙΟ   Αγ. Σοφίας 96  & Μυκάλης, 171 23 Νέα Σμύρνη Τηλ.:  210 933 1244